Υπογραφη Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2015

Μετά από πολύμηνες και επίπονες διαπραγματεύσεις, διατηρώντας ζωντανό τον θεσμό των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, η Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ κατέληξε στην υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας τριετούς διάρκειας με την Διοίκηση της Εταιρείας.

Λαμβάνοντας υπόψη την πολλή δύσκολη συγκυρία, το ασφυκτικό πλαίσιο και το γεγονός ότι η προηγούμενη Εργασίας είχε λήξει από τις 9-5-2015, η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ , διαχειρίστηκε με σύνεση το κρίσιμο αυτό θέμα και πέτυχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους και την Εταιρεία.

Παρά το άκρως δυσμενές γενικό περιβάλλον, χωρίς υπερβολές, διασφαλίσαμε βασικά εργασιακά μας δικαιώματα. Άλλωστε η συγκεκριμένη είναι από τις πρώτες συμβάσεις που έχουν υπογραφεί τον τελευταίο χρόνο.

Η νέα Σ.Σ.Ε. δεν είναι η κατάληξη των προσπαθειών μας. Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την αποκατάσταση όλων των αδικιών που επιβλήθηκαν με τις μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων 6 ετών και βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για να μην υλοποιηθούν τα σχέδια για το ξεπούλημα του φυσικού αγαθού που λέγεται νερό.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος

Σινιώρης Γιώργος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κιόσης Χρήστος

 


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF