Δευτέρα 24-4 • 3ωρη στάση εργασίας για τους υδρονομείς

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2017 η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Ι. Μπενίση στον Περισσό στις 09:30 π.μ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών (Νομικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού), του ενός Εκπροσώπου των Εργαζομένων κ. Εμμ. Αγγελάκη, των ενδιαφερομένων συναδέλφων Υδρονομέων με τους νομικούς τους, συναδέλφων συνδικαλιστών τόσο του Δ.Σ της ΟΜΕ αλλά και Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Η πρόθεση όλων σε συνέχεια και των προηγούμενων συναντήσεων ήταν να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας των 23 συναδέλφων Υδρονομέων, μετά την λήξη της 7μηνης δοκιμαστικής περιόδου τους στην Εταιρεία.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις αποφασίστηκε η σύγκλιση τακτικού Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, την Δευτέρα στις 10:00 π.μ. στην Λαοδικείας, όπου η διοίκηση θα αποφασίσει την συνέχιση της εργασίας των συναδέλφων σύμφωνα με την ρητή δέσμευση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ο οποίος να τονίσουμε ότι από την αρχή έχει δείξει την πρόθεσή του να μείνουν οι 23 αυτοί συνάδελφοι στην Εταιρεία, τόσο γιατί δεν θέλει αυτές οι οικογένειες να μείνουν στον δρόμο, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της Εταιρείας και την ασφαλή υδροδότηση της Αττικής.

Πάγια θέση της Ομοσπονδίας και του συνδικάτου είναι να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος (κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην Ε.ΥΔ.Α.Π. μέχρι σήμερα) και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για τον σκοπό αυτό.

Ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ αποφάσισε για την Δευτέρα 24-4-2017 να προκηρύξει 3ωρη στάση εργασίας (09:00-12:00 π.μ).

Ζητάμε την μαζική συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην στο κτίριο της Λαοδικείας στις 09:30 π.μ,, θέλοντας να εξασφαλίσουμε την θετική για τους συναδέλφους μας απόφαση του Δ.Σ. για την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας τους στην Εταιρεία. 

Αν συνεχίσουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε ομαδικά και συστηματικά, θα τα καταφέρουμε. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π. 

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
   
Σινιώρης Γιώργος Κιόσης Χρήστος

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF

Προηγούμενο άρθροΜισθολογικές προαγωγές
Επόμενο άρθροΕργατική Πρωτομαγιά 2017