Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Συλλογική Σύμβαση – Τετάρτη 1/8, 14:00 στη Λαοδικείας

Αθήνα 31 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των κινηιήσεων της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ για την υπογραφή μιας αξιοπρεπούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ζητάμε από όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη μας καθώς και όλους τους συναδέλφους, την μαζική συμμετοχή τους στην διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 1-8-2018 στην Λαοδικείας στις 14:00 μ.μ. ,για να ζητήσουμε από την Διοίκηση να μην προχωρήσει μονομερώς σε τροποποίηση των όρων της ΣΣΕ χωρίς την συγκατάθεση των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας ως εκβιαστικό δίλημμα για την άμεση υπογραφή της, την λήξη σε λίγες ημέρες (9-8-2018) της μετενέργειας με ότι αυτό σημαίνει.

Είναι πρωτόγνωρο στα χρονικά δρώμενα της ΕΥΔΑΠ και απαράδεκτο να γίνονται μονομερώς τροποποιήσεις και αλλαγές από την πλευρά της Διοίκησης, του τελικού κειμένου της επιτροπής διαπραγμάτευσης, η οποία είχε οριστεί μάλιστα από τον ίδιο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Από πλευράς μας έχουνε γίνει βήματα και προσπάθειες για λύση και αναμένουμε και από πλευράς Διοίκησης να γίνουν ουσιαστικά βήματα προόδου χωρίς άλλες δικαιολογίες.  Ζητάμε  την άμεση παρέμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ κ. Μπενίση στην ουσία της σύμβασης αλλά και στα επιμέρους εξίσου σημαντικά κομμάτια, έτσι ώστε να υπάρξει αίσιο τέλος.

Αφού πάρει το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ απόφαση και έχουμε το καταληκτικό κείμενο της πρότασης για υπογραφή Σ.Σ.Ε., το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει για το αν θα γίνει δεκτό ή όχι με αίσθημα ευθύνης και ρεαλισμού.

Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Σινιώρης Γιώργος Κορλός Ηλίας