Απεργούμε και απαιτούμε την άμεση υπογραφή συμπληρωματικής ΣΣΕ

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το της Ομοσπονδίας στη χθεσινή συνεδρίαση του, αποφάσισε η συμμετοχή μας στην Απεργία της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου να πραγμαιηθεί και υπό το διεκδικητικό πλαίσιο των αιτημάτων των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ.

Απεργούμε και απαιτούμε από τη Διοίκηση

Άμεση υπογραφή της συμπληρωματικής ΣΣΕ που θα περιλαμβάνει:

  • Πλήρη ενσωμάτωση της ΑΤΑ στους βασικούς μισθούς.
  • Μισθολογική εξέλιξη όλου του προσωπικού
  • Επαναφορά των μισθολογικών ωριμάνσεων (τριετίες)
  • Να ενταχθούν στο τακτικό της ΕΥΔΑΠ οι Τεχνικοί Ασφαλείας, οι εργαζόμενοι Ιατροί της Υγειονομικής Υπηρεσίας, οι Υδρονομείς

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δε θα ανεχτούμε κανενός είδους εμπαιγμό. Όσοι ονειρεύονται να μετατρέψουν την ΑΤΑ σε ακόμα ένα που βολεύει τους εαυτούς τους  θα μας βρουν απέναντι τους. Η Ομοσπονδία αποφάσισε κατά πλειοψηφία στο ΔΣ της 26ης Νοεμβρίου 2018 να προχωρήσουμε στην ενσωμάτωση της ΑΤΑ αφού δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και δεσμεύτηκε να διεκδικήσει όλα τα παραπάνω αιτήματα με κάθε μέσο. 

Η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους, σε διαμαρτυρίας στο κτήριο της Λαοδίκειας την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 09:00 και στο των συνδικάτων στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Καλούνται όλοι οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές τόσο της Ομοσπονδίας αλλά και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων να ενημερώσουν τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους εργασίας και να τους καλέσουν να συμμετέχουν στην .

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε.  Ε.ΥΔ.Α.Π.

    Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας
Σινιώρης Γιώργος                                 Κορλός Ηλίας