Συνάντηση Ομοσπονδίας, ΕΥΔΑΠ και ΑΣΕΠ για τους 23 υδρονομείς

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των συνεχών ενεργειών μας για τη παραμονή των 23 συναδέλφων υδρονομέων στην εργασία τους, η Ομοσπονδία των εργαζομένων συμμετείχε σήμερα 6-11-2017 και ώρα 11:00 σε συνάντηση στα γραφεία του ΑΣΕΠ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από τη πλευρά του ΑΣΕΠ ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι, από τη πλευρά της ΕΥΔΑΠ ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μπενίσης Ι., οι Εκπρόσωποι των Εργαζομένων κ. Αγγελάκης Μ. και  κ. Αλεξανδράκης Γ. και ο Διευθυντής των Νομικών Υπηρεσιών της ΕΥΔΑΠ κ. Μουτζουρίδης. Από τη πλευρά της Ομοσπονδίας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Σινιώρης Γ. , η Α' Αντιπρόεδρος κα Λιάπη Μ. και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κορλός Η. .

Η συνάντηση πραγμαιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και κατέληξε με τη συναίνεση όλων των μερών για την εξεύρεση της καλύτερης και δικαιότερης  λύσης, ώστε να επιτευχθεί η παραμονή των συναδέλφων στην εργασία τους, τουλάχιστον μέχρι την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

Όπως έχουμε δεσμευτεί από την αρχή, η Ομοσπονδία από κοινού με όλα τα θεσμικά όργανα θα συνεχίσει τις προσπάθειες της με όποιες ενέργειες χρειάζεται για να υπάρξει οριστική επίλυση του θέματος μέχρι την τελική δικαίωση των συναδέλφων μας.

Για όποια εξέλιξη υπάρξει θα σας ενημερώσουμε άμεσα με νεώτερη ανακοίνωση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Σινιώρης Γιώργος Κορλός Ηλίας