διαμαρτυρίας στο κεντρικό κτίριο του Περισσού (8:30 π.μ.) – Οι των συναδέλφων υδρονομέων δεν θα περάσουν

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Αθήνα 8 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ καλεί όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη της καθώς και όλους τους εργαζόμενους σήμερα από τις 08:30 π.μ να συμμετέχουν στην διαμαρτυρίας στο κεντρικό κτίριο του Περισσού. Η σημερινή παρουσία μας έχει ως σκοπό την δήλωση της αντίθεσή μας προς την Διοίκηση και προς όλους ότι οι των συναδέλφων υδρονομέων δεν θα περάσουν.

Καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη την ενέργεια του ΑΣΕΠ να στείλει έγγραφο στην Διοίκηση για την παύση της απασχόλησής τους μάλιστα αναδρομικά, ενώ υπάρχει ομόφωνη απόφαση της  Ολομέλειας του Αρείου Πάγου που τους δικαιώνει. Τονίζουμε ότι σε συνάντηση του Προεδρείου της ΟΜΕ, των  Εκπροσώπων των Εργαζομένων μαζί με εκπροσώπους των υδρονομέων με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, είχε δοθεί η διαβεβαίωση ότι το θέμα είναι τυπικό και απομένει μόνο η απάντηση της αρμόδιας επιτροπής του ΑΣΕΠ, ώστε η Διοίκηση να προχωρήσει στην μετατροπή της σύμβασης των συναδέλφων υδρονομέων σε αορίστου χρόνου.

Ζητάμε από την Διοίκηση να δώσει εντολή να παρουσιαστούν οι συνάδελφοι σήμερα κανονικά στις εργασίες τους και να μην στέλνει εντολές να μην τους δεχτούν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες στις υπηρεσίες τους.

Μετά την διαμαρτυρίας θα αποφασιστούν οι νέες ενέργειες που θα λάβει η Ομοσπονδία για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά ότι θα σταθούμε δίπλα στους συναδέλφους μέχρι την τελική δικαίωσή τους.

Όλοι στη διαμαρτυρίας στο κεντρικό κτίριο του Περισσού στις 08:30 π.μ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π. 

Ο Πρόεδρος  Ο Γεν. Γραμματέας
Σινιώρης Γιώργος Κορλός Ηλίας