Γενική 3 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Μετά το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο με τα πιο σκληρά και βάρβαρα μέτρα και έπειτα από έξι (6) χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, έχουμε ξεπεράσει τα όρια των αντοχών και ανοχών μας.

Ο αγώνας και η αντιπαράθεσή μας με τις βάρβαρες κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές είναι μονόδρομος. Πρέπει να συνεχίσουμε με στόχο να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε τα προηγούμενα.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας μας μετά και τον νέο υπό ψήφιση προϋπολογισμό της μεγάλης φοροεπιδρομής και των δραματικών περικοπών, τον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού και των επικείμενων ιδιωτικοποιήσεων,

απεργούμε και απαιτούμε:

  • Να μην ψηφιστεί ο των νέων φοροεπιδρομών.
  • Να σταματήσουν όλες οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.
  • Καμία δυσμενή αλλαγή στην Κοινωνική Ασφάλιση που θα μετατρέψει τις συντάξεις σε επιδόματα φτώχειας και θα αυξήσει κατά πολύ τα όρια ηλικίας για όλους.
  • Να μπει τέλος στις επερχόμενες κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας που θα πρέπει να προστατευτεί για όλους τους πολίτες.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 27-11-2015 συνεδρίασε το ΔΣ της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ και ενέκρινε τα ψηφίσματα του 34ου Συνεδρίου, την μαζική συμμετοχή της Ομοσπονδίας και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων στην της Πέμπτης, την άμεση παρέμβαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας στην Διοίκηση για την έλλειψη προσωπικού και το ζήτημα των προσλήψεων τακτικού προσωπικού, για το πρόβλημα που προέκυψε με τις κανονικές άδειες, καθώς και για το θέμα που προέκυψε μετά από την αιφνιδιαστική παράδοση της φύλαξης του Τεχνικού Πειραιά και του Μαραθώνα σε Ιδιωτική Εταιρεία φύλαξης.

Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας θα επισκεφθεί τους παρακάτω χώρους εργασίας:

Περισσό – Αθηνάς – Σατωβριάνδου   (Τρίτη 1-12-2015)

Μενίδι – Μεταμόρφωση – Γαλατσίου (Τετάρτη 2-12-2015) .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος     Σινιώρης Γιώργος

Ο Γεν. ΓραμματέαςΚιόσης Χρήστος


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF