Επιστροφή ταμειακών διαθεσίμων στους μετόχους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Την Δευτέρα 7-11-2016 η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ έχει καλέσει έκτακτο , με μοναδικό θέμα την σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μέσα στον Δεκέμβριο, με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους της, ποσού 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείχνοντας για μια ακόμα φορά την άμεση αντίδραση της η Ομοσπονδία μας σας ενημερώνει ότι θα συνεδριάσει άμεσα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ στις 10:00 αύριο το πρωί για να αποφασιστούν οι ενέργειες του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΥΔΑΠ.

Τονίζουμε ότι με την μέχρι τώρα στάση μας:

  • Ήδη έχουμε δηλώσει την αντίθεσή μας στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ του Ιουνίου (22-6-2016), με παρέμβαση του Προέδρου της Ομοσπονδίας και κατάθεση ψηφίσματος στο Προεδρείο της Συνέλευσης με το οποίο επισημαίναμε ότι: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ.
  • Στο μοναδικό και κοινό Ψήφισμα του 35ου Συνεδρίου της ΟΜΕ πρόσφατα (13-10-2016) αποφασίσαμε ομόφωνα: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.

Μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που θα αποφασιστούν με νεώτερο Δελτίο Τύπου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Σινιώρης Γιώργος

Κιόσης Χρήστος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF