Απεργία 4 Φεβρουαρίου 2016

Η , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ!

Συναδέλφισες-συνάδελφοι Το 2016 θα είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, καθώς συνεχίζεται από την συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α–ΑΝ.ΕΛ.η εφαρμογή των βάρβαρων, μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, της εσωτερικής υποτίμησης και της περικοπής κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων. Στην καταστροφική της αυτή πορεία, ισοπεδώνει μισθούς, συντάξεις και κοινωνικό κράτος στοχοποιώντας άλλη μια φορά το μέσο Έλληνα πολίτη. Παράλληλα συνεχίζεται το καθεστώς της επιτροπείας της χώρα μας από τους δανειστές και έτσι, μετά τη ψήφιση του 3ου μνημονίου, κανένα νομοσχέδιο δεν μπορεί να προωθηθεί και να ψηφιστεί στη βουλή χωρίς την έγκριση των δανειστών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ! Το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό αποτελεί ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υποχρέωση, προωθεί νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά. Το νομοσχέδιο αυτό πρέπει να μπλοκαριστεί και να μην ψηφιστεί με την δύναμη ενός μαζικού πανεργατικού – παλλαϊκού ξεσηκωμού.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ στην Πλατεία Κλαυθμώνος 11 Π.Μ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

Σινιώρης Γιώργος        Κιόσης Χρήστος

Υ.Γ. Η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε περιφρουρήσεις κτηρίων για την καλύτερη και μαζικότερη επιτυχία της Απεργίας. Ζητάμε την αμέριστη συμπαράσταση των συναδέλφων.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF