Συγκέντρωση του προσωπικού και τους υδρονομείς στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περισσού

Αθήνα 19 Μαρτίου 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ την Παρασκευή 16-3-2018 πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης προς όλο το προσωπικό της Εταιρείας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περισσού.

Κατά γενική ομολογία ήταν μία επιτυχημένη συνάντηση με μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων που μας έδωσε την δυνατότητα να τους ενημερώσουμε  για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει  μετά την ένταξη της ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο. Ακόμα εξειδικεύθηκαν οι πρωτοβουλίες που ήδη  έχει πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία και αυτές που έχει προγραμματίσει για το άμεσο μέλλον όσον αφορά:

  • Την διατήρηση στην Ελλάδα του δημόσιου χαρακτήρα του νερού & των υπηρεσιών Υγιεινής
  • Την αποτροπή της περαιτέρω ιδιωτικοποίησή της ΕΥΔΑΠ
  • Την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους για την μεγάλη συμμετοχή τους στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας. Μας δίνουν κουράγιο με την στήριξή τους να συνεχίσουμε τον δύσκολο και άνισο αγώνα που ήδη δίνουμε για την προστασία της  Εταιρείας αλλά και των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Ενημέρωση για Υδρονομείς

Σας ενημερώνουμε ότι η απόφαση για το θέμα των συναδέλφων Υδρονομέων από τον Άρειο Πάγο ήταν θετική και αναμένουμε σύντομα να ολοκληρωθεί η ένταξη των συναδέλφων στο τακτικό προσωπικό της Εταιρείας με πλήρη δικαιώματα.

Είναι μία μεγάλη επιτυχία για την Ομοσπονδία, η οποία μαζί με τους Εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. από την αρχή στάθηκε στο πλευρό τους.

Με δική μας παρέμβαση αρχικά στην Διοίκηση αποφεύχθηκε η απομάκρυνσή τους από την ΕΥΔΑΠ όταν είχαν ήδη εκδοθεί τα χαρτιά της απόλυσής τους.

Με απανωτές παρεμβάσεις στον ΑΣΕΠ, στο Υπουργείο Υποδομών, με καθολική συμμετοχή στην εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο και τελικά και με την συμβολή της θετικής στάσης της Διοίκησης επιτεύχθηκε ο στόχος της παραμονής τους στην Εταιρεία.

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ – ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ –  ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ» 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Μ.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π.

      Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας
Σινιώρης Γιώργος            Κορλός Ηλίας