48ωρη Γενική Απεργία ενάντια στον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού και του φορολογικού

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ

Η κυβέρνηση επιχειρεί, με συνοπτικές διαδικασίες, να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία και να ψηφίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, το φορο -λαιμητόμο, με το οποίο δίνεται η χαριστική βολή στο ασφαλιστικό σύστημα και ξεκινάει μια νέα φοροκαταιγίδα.

Mετά τις αιφνιδιαστικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την επιβολή μέτρων με κατεπείγουσες διαδικασίες, τώρα προχωρά και σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Το κοινωνιοκτόνο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, πλαισιωμένο και εμπλουτισμένο και με τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που φτωχοποιούν ολοκληρωτικά τον Έλληνα εργαζόμενο δεν πρέπει να περάσει και να ψηφιστεί από την Ελληνική .

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ ομόφωνα αποφάσισε την συμμετοχή της Ομοσπονδίας στην 48ωρη Γενική Απεργία την Παρασκευή 6/5 και το Σάββατο 7/5 2016 που προκήρυξε με ομόφωνη απόφαση της η Διοίκηση της Συνομοσπονδίας, ξεκινώντας με περιφρούρηση- στα κτίρια της Σατωβριάνδου και Λαοδικείας σήμερα από τις 7:15 το πρωί.

Σημειώνουμε ότι η έχει λάβει ήδη απόφαση και για 24ωρη Γενική Απεργία την Κυριακή 8 Μαΐου και Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο οποίο θα συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Σας καλούμε όλες και όλους να δώσετε το βροντερό παρών στις καταλήψεις-περιφρουρήσεις και στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων ώστε να δηλώσουμε δυναμικά την αντίθεση μας στο καταστροφικό έργο που συνεχίζεται από την κυβέρνηση των - και έχει στόχο την εξαθλίωση μας.

Τέλος τονίζουμε ότι η Εταιρεία το απεργιακό 3ήμερο οφείλει να λειτουργήσει με Ασφαλείας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Γραφείο Τύπου ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF